Banner 980x90

Tūjā atjauno Liedaga ielu 

Limbazi24.lv
Limbazi24.lv
Tūjā, Liedaga ielā notiek asfalta seguma atjaunošanas darbi. Veicot ceļa remontdarbus ir bedrīšu remonts, seguma izlīdzinošā frēzēšana un uzklātas 80 tonnas karstā asfaltbetona, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Salacgrīvas novada pašvaldībā.

Darbi Liedaga ielā vēl turpināsies un drīzumā notiks ceļa virsmas apstrāde ar bitumena emulsiju un granīta šķembiņām atsevišķos posmos notiks braucamās daļas paplašināšana par 50 – 70 centimetriem. Šos darbus veiks Latvijas autoceļu uzturētājs.
Liedaga ielas seguma remontam un atjaunošanai pašvaldība atvēlējusi nepilnus 20 tūkstošus eiro. 

Darbi paredzēts pabeigti līdz 30.augustam. 

Papildus šiem darbiem, pašvaldības ceļu apsaimniekotājs SIA LACERA, Liedaga ielā ir nomainījis piecas caurtekas un turpina apauguma noņemšanu no ceļa malām. 

Darbus veica SIA Limbažu ceļi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)