Banner 980x90

Uzņēmums "Limbažu piens" kļuvis par "Limbažu sieru"

Piena pārstrādes uzņēmums "Limbažu piens" mainījis nosaukumu uz "Limbažu siers", vēsta laikraksts "Auseklis".
Kā laikrakstam pavēstīja akciju sabiedrības valdes priekšsēdētājs Ēvalds Putniņš, nopirkts esot uzņēmums nevis preču zīme "Limbažu piens", tādēļ arī vajadzējis mainīt nosaukumu.

Preču zīme "Limbažu piens" pārdota Rīgas piena kombinātam un joprojām veikalos iespējams nopirkt produktus ar šo nosaukumu.

Šobrīd tiek izstrādāta jauna preču zīme, kas tiks reģistrēta, laikrakstam norādīja Putniņš.

"Limbažu siera" produkcija pamatā nonāk Krievijas tirgū, tiek gatavota arī krava, kas tiks sūtīta uz Poliju. Darba esot daudz un uzņēmums pat nespējot izpildīt visus pasūtījumus. Putniņš laikrakstam norādīja, ka uzņēmums darbu atsāka ar 24 strādniekiem, nu viņi jau ir 37.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)