Banner 980x90

Uzņēmums "Virte Tehnoloģijas" kopš vasaras darbojas jaunās telpās

Foto: limbazi.lv
Foto: limbazi.lv
Otrdien, 20.oktobrī, Limbažu novada pašvaldības Domes priekšsēdētājs Didzis Zemmers tikās ar uzņēmuma "Virte Tehnoloģijas" līdzīpašnieku Raiti Dambergu. Uzņēmums šovasar pārcēlās uz jaunām telpām Meliorācijas ielā.

Kā pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informēja Limbažu novada pašvaldības administrācijas sekretāre Aija Kamala, R.Dambergs Domes priekšsēdētājam izrādīja jaunās biroja telpas, darbnīcu un iepazīstināja ar uzņēmuma piedāvāto pakalpojumu klāstu.

SIA "Virte Tehnoloģijas" darbojas jau desmit gadus. Uzņēmums ražo rezervuārus, kanalizācijas sūknētavas, izgatavo dažādas tilpnes, zivju baseinus un to aprīkojumu, ieklāj PVC jumta segumus, veic nestandarta iekārtu izgatavošanu no plastmasas u.c. Atbildot uz Domes priekšsēdētāja D.Zemmera jautājumu par uzņēmuma piedāvātās produkcijas un pakalpojumu pasūtījumu apjomu, R.Dambergs norāda: "Galvenā uzņēmuma panākumu atslēga ir kvalitāte un moderni tehnoloģiskie risinājumi. Šobrīd ir pasūtījumi gan no Latvijas, gan ārvalstīm".

Uzņēmuma īpašumā ir pārvietojamais darba galds. R.Dambergs norādīja, ka šādi darba galdi Eiropā ir tikai divi - viens ir SIA "Virte Tehnoloģijas" rīcībā, bet otrs pieder kādam uzņēmumam Somijā. Šo darba galdu, kopā ar instrumentiem, ir ērti pārvadāt, kas ir arī viena no uzņēmuma priekšrocībām - var metināt atrodoties objektā, kurā darbi veicami. Turklāt lielie uzņēmumi izmantojot stacionāros darba galdus un ārpus sava uzņēmuma telpām darbojoties nelabprāt.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)