Banner 980x90

Valmierā šonedēļ notiks "Vidzemes uzņēmēju dienas 2019"

Rīga, 13.maijs, LETA. Valmierā piektdien, 17.maijā un sestdien, 18.maijā, notiks "Vidzemes uzņēmēju dienas 2019", aģentūru LETA informēja Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamerā (LTRK).

Pasākumu ietvaros notiks biznesa forums "Kā pastāvēt Latvijas uzņēmējdarbībai globālajā pasaulē", kurā eksperti, politikas veidotāji un uzņēmēji diskutēs par šķēršļiem un priekšrocībām biznesa vidē, kā arī plānots seminārs "Efektīvāki personāla procesi", kurā ar zināšanām dalīsies uzņēmumu "Visma Enterprise" un "Softserviss" pārstāvji.

Tāpat pasākuma ietvaros interesentiem būs iespēja gūt ieskatu reģiona preču un pakalpojumu piedāvājumā, kā arī iegūt informāciju par karjeras veidošanas iespējām Nacionālajos bruņotajos spēkos. "Vidzemes uzņēmēju dienas 2019" laikā notiks arī garšas svētki "Nogaršo Latviju Vidzemē", kurā sacentīsies jaunie pavāri.

LTRK ir uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies visu Latvijas reģionu un tautsaimniecības nozaru mazie, vidējie un lielie uzņēmumi. LTRK pārstāv savu biedru - uzņēmēju intereses valsts un pašvaldību institūcijās, cīnoties par labāku biznesa vidi, kā sniedz praktisku atbalstu saviem biedriem, palīdzot celt uzņēmumu konkurētspēju, kā arī atrast jaunus sadarbības partnerus Latvijā un ārvalstīs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)