Banner 980x90

Valsts sekretārs Eiropas nedēļā uzrunās iedzīvotājus Limbažos un Staicelē

Rīt, 6.maijā, Ārlietu ministrijas valsts sekretārs Andris Teikmanis Eiropas nedēļā apmeklēs Limbažu 1.vidusskolu un Eiropas Savienības Informācijas punktu Staiceles pilsētas bibliotēkā.
Limbažos kā viens no akcijas Atpakaļ uz skolu pārstāvjiem valsts sekretārs tiksies ar Limbažu 1.vidusskolas 8. līdz 11. klases skolēniem. Andris Teikmanis diskutēs ar jauniešiem par aktuālajiem Eiropas Savienības (ES) jautājumiem, skaidrojot arī ES un Latvijai īpaši būtiskos datumus maijā - gan tikko plaši atzīmēto 4.maiju, gan vēl gaidāmo Eiropas dienu 9.maijā. A.Teikmanis 1990.gada 4.maijā bija viens no LPSR Augstākās Padomes deputātiem, kurš balsoja par Neatkarības deklarāciju.
{baneris}
Staiceles pilsētas bibliotēkā, kur mājvietu radis arī Eiropas Savienības Informācijas punkts, A.Teikmanis tiksies ar pilsētas iedzīvotājiem un atbildēs uz staiceliešus interesējošiem jautājumiem par Latvijas neatkarības atjaunošanu, kā arī par Eiropas Savienību un Latvijas dalību tajā.

No 5.maija līdz 9.maijam ar virkni pasākumiem Latvijā trīspadsmito reizi tiek atzīmēta Eiropas nedēļa, kas vainagosies 9.maijā ar Eiropas dienas svinībām Rīgā, Vērmanes dārzā. Arī akcija Atpakaļ uz skolu sniedz Eiropas nedēļā lielisku iespēju valsts pārvaldē un ES institūcijās strādājošajiem doties uz skolām, lai stāstītu jauniešiem par ES un veicinātu viņu izpratni par to.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)