Banner 980x90

Veiktas izmaiņas "Limbažu piena" vadībā

Veiktas izmaiņas piena pārstrādes uzņēmuma AS "Limbažu piens" valdē un padomē, liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas SIA "Lursoft" informācija.

No darba uzņēmuma padomē atbrīvots padomes priekšsēdētājs Ivars Strautiņš, viņa vietnieks Atis Sausnītis. Darbu padomē pārtrauc arī Krievijas pilsone Natālija Križanovskaja, kura padomē tika iecelta 28.aprīlī.

Turpmāk padomes priekšsēdētāja būs Inga Timmermane, bet padomes locekļi - Inguna Linmeijere un Krievijas pilsonis Ivans Kuzņecovs.

Savukārt no "Limbažu piena" valdes locekļa pienākumiem atcelta Ināra Driksna. Viņas vietā iecelta Daiga Vētra.

Darbu valdē turpina tās priekšsēdētāja Olita Blūma, kā arī Melita Tidriķe.

Kā ziņots, "Limbažu piena" apgrozījums 2009.gadā bija 3 332 862 lati, kas ir par pusmiljonu latu vairāk nekā 2008.gadā, kad šis rādītājs bija 2 770 096 lati. "Limbažu piens" 2009.gadā strādājis ar 374 966 latus lieliem zaudējumiem.

2010.gada darbības rezultātus uzņēmums vēl nav publiskojis.

"Limbažu piens" darbību sācis 1922.gadā un specializējas siera ražošanā. Viens no pazīstamākajiem sieriem ir "Monterigo".

Uzņēmums ir AS "Rīgas piena kombināts" apakšuzņēmums.

AS "Rīgas piena kombināts" un AS "Limbažu piens" kontrolpakete pieder SIA "Baltijas lāse", kuras īpašnieki ir Atis Sausnītis un Ivars Strautiņš, kuriem katram pieder pa 50% uzņēmuma kapitāla daļu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)