Banner 980x90

Veikti grozījumi Limbažu novada domes lēmumā par peldbaseina būvniecību Limbažu pilsētā

Foto: limbazi.lv
Foto: limbazi.lv

Limbažu novada domes deputāti 26.novembra domes sēdē pieņēma lēmumu veikt grozījumus Limbažu novada domes 25.jūnija lēmumā "Par peldbaseina būvniecību Limbažu pilsētā" aizstājot visā lēmuma tekstā iestādes nosaukumu "Limbažu 3.vidusskola" ar nosaukumu "Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skola"

Kā informē Limbažu novada pašvaldības administrācijas sekretāre Aija Kamala,  Limbažu novada domes 26.novembra sēdē deputāti pieņēma arī lēmumu mainīt būvprojekta "Daudzfunkcionāls sporta un veselības komplekss" Jaunatnes iela 4a, Limbažos nosaukumu un noteikt to "Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolas peldbaseins" Jaunatnes iela 4a, Limbažos. 

Kā informēja Limbažu novada pašvaldības Domes priekšsēdētājs Didzis Zemmers, šādi lēmumi pieņemti pēc sarunām ar Finanšu ministrijas Pašvaldību finansiālās darbības uzraudzības un finansēšanas departamentu. Departamenta vadība noradīja, ka kredītu Valsts kasē šim mērķim un šajā programmā var saņemt tikai izglītības iestāžu renovācijai, jaunbūvēm u.c., papildus norādot, ka peldbaseins jābūvē pie izglītības iestādes, kura aptver pēc iespējas lielāku Limbažu novada skolēnu skaitu. Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skola atbilst šīm prasībām. Limbažu novada domes veiktās izmaiņas būvprojekta nosaukumā precīzi atspoguļo peldbaseina būvniecības un izmantošanas mērķi, kā arī atbilst Valsts kases noteiktajiem kritērijiem kredīta saņemšanai.


 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)