Banner 980x90

Veselības problēmu dēļ atcelta Elijas Goldingas uzstāšanās "Positivus" festivālā

Foto: Ieva Čīka/ LETA
Foto: Ieva Čīka/ LETA
Tikai dažas dienas pirms festivāla, saņemtas bēdīgas ziņas no Ellie Goulding nometnes. Māksliniece aizvadītajā nedēļas nogalē ir saskārusies ar ievērojamām veselības problēmām, un šodien saņemtas ziņas, ka ārsti viņai likuši atcelt visas drīzumā paredzētās uzstāšanās – arī Positivus festivālā, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja "Postivus" festivāla mājas lapā.

"Šķiet, festivālam nevar būt sliktākas ziņas kā zaudēt kādu no programmā paredzētajiem māksliniekiem, īpaši, ja tas noticis tik īsi pirms festivāla norises, tomēr cilvēciski mēs sūtām vissirsnīgākos laba vēlējumus māksliniecei, novēlam pēc iespējas ātrāk atveseļoties un atgriezties uz skatuves," atzīst festivāla rīkotājs Ģirts Majors.

Sakarā ar šo notikumu Positivus piektdienas programmā būs izmaiņas, tādēļ festivāla apmeklētāji aicināti sekot jaunumiem par precizētajiem uzstāšanās laikiem.

Tiem, kuri festivālu bija izvēlējušies apmeklēt tikai Ellie Goulding uzstāšanās dēļ, ir iespēja atgriezt piektdienas (vienas dienas) biļetes un saņemt atpakaļ par tām samaksāto naudu tirdzniecības vietās, kur tās iegādātas, vai izmantot piektdienas biļeti jebkurā citā festivāla dienā, ja piektdien uz festivālu tomēr nedosies.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)