Banner 980x90

Veselīgam miegam izvēlies gultas, kas balsta Tavu muguru

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Cilvēki miegā pavadu trešdaļu dzīves, tāpēc ir īpaši svarīgi, lai naktsmieram izvēlētās gultas sniegtu ērtu atpūtu pēc spraigas un notikumiem bagātas ikdienas. Lai spētu izvēlēties vispiemērotāko gultu tieši Tev, svarīgi zināt vairākus faktorus, kas atvieglos Tavu iepirkšanās procesu.

7 padomi, kā izvēlēties gultu
- Ne tikai skaties uz to, bet arī iegulies – mēs katrs savā veidā atšķiramies, tāpēc viena gulta nederēs visiem. Prasības pēc matrača balsta var atšķirties no katra cilvēka svara un uzbūves.
- Izvēlies gultu kopā ar savu partneri – ja Tev ir kāds, ar ko dali gultasvietu, tad jaunā guļvieta noteikti ir jāizvēlas jums abiem kopā. Tādā veidā varēsiet noteikt, vai tā jums ir ērta un tās platība pietiekoša.
- Apdomā guļamistabas izmēru – ja guļamistaba ir neliela, tad masīva gulta tajā noteikti neiederētos. Lai pilnvērtīgi atpūstos, Tev ir nepieciešama telpa arī apkārt gultai.
- Izvēlies saliekamās gultas vai gultas ar iebūvētiem plauktiem – tādā veidā Tu ietaupīsi vietu istabā, kā arī Tev būs vieta, kur glabāt gultasveļu, dvieļus un citas lietas.
- Iegādājies lielāka izmēra guļvietu – pat, ja Tu guli viens, izvēlies platāku gultu. Dažiem cilvēkiem patīk plašums, kurā tie var kārtīgi izgulēties, tāpēc, ja esi viens no tiem, apsver iespēju ieguldīt divguļamā gultā.
- Izvēlies gultu, kas būs ērta Tavai mugurai – atsperes un līstītes ir vislabāk piemērotas muguras atbalstīšanai.
- Atceries – Tu saņem to, par ko samaksāji! Ne vienmēr dārgāks nozīmē labāks, tomēr jāņem vērā, ka gulta nav tikai interjera sastāvdaļa, bet tā ir arī ieguldījums Tavā veselībā!

Xnet.lv – neticami ērtas gultas veselīgam miegam
Xnet.lv ir viens no lielākajiem interneta veikaliem Latvijā, kas konsultēs, palīdzēs un piegādās! Veikals veic īpašu preču atlasi, lai saviem klientiem nodrošinātu tikai kvalitatīvākās preces un profesionālu servisu. Xnet.lv ir pieejamas kvalitatīvas gultas un matrači Tavai guļamistabai! Piedāvājumā Tu atradīsi
- moderna un klasiska dizaina gultas;
- divguļamās un vienguļamās guļvietas;
- bērnu gultiņas.

Lai iepirkšanās būtu ērtāka, tās vari atlasīt pēc vairākiem faktoriem:
- zīmola;
- veida;
- platuma;
- garuma;
- veļas kastes nepieciešamības.

Ienāc www.xnet.lv un ļaujies pārsteigumam – dažādu dizainu gultas par izdevīgām cenām! Izvēlies ērtības un kvalitāti, iepērkoties interneta veikalā Xnet.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)