Banner 980x90

VID vadītāja: Dienesta augstākās vadības rotācijas tuvākajā laikā nav plānotas

Foto: Zane Bitere/ LETA
Foto: Zane Bitere/ LETA
Valsts ieņēmumu dienesta (VID) augstākās vadības rotācijas tuvākajā laikā nav plānotas, šorīt intervijā Latvijas Radio sacīja VID ģenerāldirektore Ilze Cīrule.

"Šajā pavasarī rotācijas noteikti nenotiks," teica VID vadītāja, atzīmējot, ka šogad VID plāno turpināt iesāktās izmaiņas un nekas jauns, būtisks netiks sākts, lai organizācija varētu nostabilizēties un varētu aktīvi strādāt uz rezultāta sasniegšanu.

Tostarp Cīrule atgādināja, ka šobrīd VID strādā pie štata vietu samazināšanas. "Šobrīd notiek darbinieku skaita samazināšanas process. Tā ir ļoti būtiska lieta, jo liek vienlaicīgi pārkārtot visus darba procesus, atbildības, mainās iekšējās struktūras. Tā kā mēs līdz šā gada beigām plānojam samazināt 550 darbinieku, tas ir diezgan būtiski," teica Cīrule, vienlaikus piebilstot, ka šis process sākās jau pagājušā gada maijā un tā ietvaros līdz gada beigām tika likvidētas 220 štata vietas, bet šogad plānots likvidēt 330 štata vietas.

Tāpat viņa norādīja, ka VID šobrīd mazāk darbinieku ir nepieciešams deklarāciju pieņemšanā, bet tajā pašā laikā ir citas jomas, kurās ir nepieciešami gan jauni darbinieki, gan jaunas kompetences, tostarp, piemēram, saistībā ar e-komercijas uzraudzību. "No šā gada VID ir atbildība par e-komercijas uzraudzību, līdz ar to mēs veidojam jaunu, motivētu puišu komandu, kuri ļoti labi orientējas šajās lietās un kuri spēj strādāt ar interneta veikaliem, ar nelegālās televīzijas pakalpojumu sniedzējiem," minēja Cīrule.

Jau vēstīts, ka Cīrule VID ģenerāldirektora amatā strādā kopš 2016.gada 14.novembra.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)