Banner 980x90

Video: Atskats uz Limbažu novada jauniešu dienu "Rampa"

Sestdien, 20.augustā visas dienas garumā Limbažu skeitparka un Olimpiskā centra teritorijā norisinājās pirmā Limbažu novada jauniešu diena "Rampa", ko organizēja Limbažu jauniešu centrs, sava projekta "MĒS NĀK(AM)" ietvaros, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā.

Jauniešu dienai dotais nosaukums "Rampa," nebija izvēlēts nejauši. Tas, protams ir saistīts ar vietu, kurā norisinājās pasākums, taču tam ir arī sava nozīme un vēstījums.

Tas apzīmē iespēju vietu jauniešiem, kur tiem bija iespēja iegūt jaunas zināšanas, prasmes, atrast sev interesējošu hobiju, ko iespējams turpināt, iegūt noderīgu informāciju, kā arī, protams, atpūsties, izbaudīt atmosfēru un iegūt jaunus draugus. To visu kopā var apzīmēt kā ‘’lēcienu no rampas’’.

Pasākuma programma bija plaša un dažāda, taču ar uzsvaru uz veselīgu un aktīvu dzīvesveidu. Dienas gaitā notika gan vietējo, gan biedrības ‘’Street warriors’’ ielu vingrotāju paraugdemonstrējumi un šovs, skūteru sacensības, dažādas radošas aktivitātes, debašu apmācības, karjeras konsultantu konsultācijas, kā arī dažādas ar aktīvu un veselīgu dzīvesveidu saistītas aktivitātes.

Šāda veida un mēroga pasākums bija pirmā pieredze gan Limbažu jauniešu centra komandai, gan brīvprātīgajiem jauniešiem. Esam saņēmuši vairākas atsauksmes no apmeklētājiem, tās kopā ar jauniešiem esam apkopojuši un izanalizējuši, lai varētu ņemt vērā turpmāk organizējot šāda veida pasākumu.

Taču jau šobrīd nākas secināt, ka veiksmīgai šāda pasākuma organizēšanai un norisei ir nepieciešamas vairākas palīdzīgas rokas – vairāk brīvprātīgo jauniešu. Līdz ar to ikviens aktīvists ir aicināts pievienoties Limbažu jauniešu centra aktīvistiem jebkurā laikā, lai kopīgi izdotos īstenot kvalitatīvu un atmiņā paliekošu Jauniešu dienu arī nākamgad.


 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)