Banner 980x90

Video: Limbažos sakaru tornī uzrāpjas vīrietis un nespēj tikt lejā

Foto: Facebook.com/ Ivars Graudiņš
Foto: Facebook.com/ Ivars Graudiņš

Sestdien, 6.februārī, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Limbažiem, kur sakaru tornī bija uzrāpies vīrietis un paša spēkiem nav spējis tikt lejā, pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informē  VUGD Preses un sabiedrisko attiecību nodaļas priekšniece Viktorija Gribuste. 

Vīrieša nocelšanai no torņa piesaistīti gan policijas, gan VUGD speciālisti. Tāpat notikuma vietā bija ieradušies Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi, lai sniegtu vīrietim nepieciešamo medicīnisko palīdzību. 

Sestdien, 6.februārī VUGD visā Latvijā kopumā saņēmis 51 izsaukumu.  

 

Limbažu Mauglis iekaro virsotnes. 06.02.2016Varbūt video izskatās, ka kāpējs varonīgi visiem māj, bet patiesībā, ja sā...

Posted by Ivars Graudiņš on Saturday, February 6, 2016

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)