Banner 980x90

Vidzemes biznesa ideju konkursā uzvar ideja par suņiem paredzēts dabiskas izcelsmes ziedes ražošanu

Publicitātes foto/ Foto: Facebook.com/ Biznesa ekspresis
Publicitātes foto/ Foto: Facebook.com/ Biznesa ekspresis
Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas rīkotā reģionālo biznesa ideju konkursa "Biznesa ekspresis" Vidzemes finālā par uzvarētāju kļuvusi Elizabete Rubene, kura plāno ražot dabiskas izcelsmes ziedes cilvēku labākajiem draugiem - suņiem, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informē konkursa organizatori.

Elizabete Rubene saņem 5000 eiro, ko varēs izlietot, lai sekmētu tālāku biznesa attīstību. Otro vietu un 3000 eiro iegūst Simona Vanaga ar biznesa ideju par uzņēmuma "REVIVE textile" izveidošanu, kas ražos inovatīva dizaina interjera priekšmetus aktuālajā minimālisma stilā, izmantojot pārstrādātus tekstilmateriālus un apģērbus, savukārt godpilnajā trešajā vietā ierindojas Andris Vilcāns ar biznesa ideju par velosipēda sakabes izgatavošanu, kas savienotu vecāka velosipēdu ar bērna velosipēdu. Viņš tālākai biznesa attīstībai saņem 2000 eiro. 

Konkursa "Biznesa ekspresis" fināli norisinās piecos Latvijas plānošanas reģionos līdz decembra beigām. Kopumā konkursam tika iesniegtas 313 biznesa idejas no visas Latvijas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)