Banner 980x90

Vidzemes TV gatavos priekšvēlēšanu diskusiju raidījumus

Vidzemes TV ir uzvarējusi Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) konkursā par priekšvēlēšanu diskusiju raidījumu sagatavošanu un pārraidi pirms 2013.gada pašvaldību vēlēšanām, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja Vidzemes TV Reklāmas nodaļas vadītāja Aiva Logina.

Saskaņā ar šo valsts pasūtījumu, Vidzemes TV veidos un maijā pārraidīs diskusiju raidījumus "Novadi izvēlas" par katru Vidzemes novadu. Raidījumos tiks dota iespēja bez maksas piedalīties vienam pārstāvim no katra iesniegtā saraksta konkrētajā novadā.

Vidzemes TV veidos 25 priekšvēlēšanu diskusiju raidījumus "Novadi izvēlas".

Raidījumos tiks iekļautas katra novada video vizītkartes, iedzīvotāju viedokļi par novada attīstību un jautājumi deputātu kandidātiem. Raidījumi tiks veidoti diskusijas formātā, analizējot novadā paveikto un uzklausot potenciālo deputātu redzējumu, tādējādi ļaujot novada iedzīvotājiem analizēt un vērtēt sniegtās atbildes. Raidījumu mērķis ir informēt iedzīvotājus par vietējo pašvaldību deputātu kandidātu iesniegtajiem sarakstiem, programmām, tajās paustajiem redzējumiem dažādās jomās. Katrā raidījumā piedalīsies viens pārstāvis no katra iesniegtā kandidātu saraksta viena novada ietvaros. Raidījumi tiks pārraidīti visu maija mēnesi LTV7 kanālā Vidzemes reģionā Lattelecom Virszemes televīzijas apraidē.

Vidzemes TV ne vēlāk kā līdz 22.aprīlim aicina pieteikties dalībai raidījumos Vidzemes novadu (tajā skaitā Valmieras) deputātu kandidātus. Katrs saraksts dalībai raidījumā drīkst izvirzīt vienu pārstāvi attiecīgajā novadā. Informāciju ar pārstāvja vārdu, uzvārdu, kontakttālruni, e-pastu, pārstāvēto sarakstu un novadu, kā arī pārstāvētā saraksta oficiālo pasta adresi lūdzam nosūtīt uz e-pastu novadi.izvelas@vtv.lv vai zvanot pa tālr. 64219042 vai 26463568.

Savukārt iedzīvotāji ir aicināti iesniegt savus jautājumus par jebkuru Vidzemes novadu (tajā skaitā Valmieru) līdz 26.aprīlim, rakstot uz novadi.izvelas@vtv.lv vai zvanot pa tālr. 64219042.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)