Banner 980x90

Vienpadsmit talantīgie jaunie fotogrāfi uzvar JIL fotokonkursā

"Labākie jaunie fotogrāfi nāk no Burtnieku, Kocēnu, Limbažu novadiem un Valmieras!" secina Valmieras novada fonda Jauniešu ideju laboratorija (VNF JIL). Fonda jaunieši rīkoja jauno fotogrāfu konkursu, lai no vislabākajām izveidotu Jauniešu foto kalendāru 2015.gadam.

Pavisam konkursā tika saņemtas gandrīz 200 jauniešu fotogrāfijas, no kurām tika izvēlētas 52 labākās kalendāra izveidei. Lielu paldies sakām Diānai Jeršovai, Egitai Podniecei, Kristeram Knopsiņam, Maijai Skračai, Montai Paulai Oliņai, Lāsmai Kokenbergai, Lindai Mušpertei, Paulai Indrai Žugai, Santai Markai, Silvai Priedītei un Tatjanai Tiščenko par ieguldījumu VNF JIL Jauniešu foto kalendāra izveidē!

VNF JIL secina, ka visvairāk jaunieši mīl fotogrāfēt dabas ainavas dažādos gadalaikos, kā arī dzīvniekus, kukaiņus un dabas skaistumu. Īpašs paldies mūsu Valmieras profesionālajiem fotogrāfiem un konkursa vērtētājiem Uģim Brālēnam un Raivo Sarelainenam, jo tikai divas (!) jauniešu fotogrāfijas ir ieguvušas visaugstāko vērtējumu no abiem fotogrāfiem – Lāsmas Kokenbergas un Silvas Priedītes. Meitenes, varat justies patiešām gandarītas!

Sākot no piektdienas, 19.decembra, kalendārus varēs iegūt Valmieras novada fondā, dažādos pasākumos vai pasūtīt tos elektroniski, ziedojot 3 eiro. Iegūtie līdzekļi tiks ziedoti Valmieras un apkārtnes jauniešu ideju un projektu attīstībai.

Norādām, ka JIL aktivitātes finansiāli atbalsta arī Islande, Lihtenšteina un Norvēģija, bet VNF darbību nodrošina Borisa un Ināras Teterevu fonds.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)