Banner 980x90

ZAAO klienti saņems ceļvedi atkritumu apsaimniekošanā

Publicitātes foto
Publicitātes foto

SIA "ZAAO" (ZAAO) ir sākusi izsūtīt klientiem ceļvedi veiksmīgai sadarbībai nākamajā gadā, kas izstrādāts kompakta kalendāra formā, ar norādēm par sadzīves un otrreizējai pārstrādei derīgu materiālu konteineru tukšošanas dienām, saziņas iespējām ar uzņēmumu, pārstrādei derīga polimēra iepakojuma atpazīšanu un piedāvātajiem pakalpojumiem otrreizējās pārstrādes veicināšanai. 

Kā pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja ZAAO sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Leimane, klienti saņems arī informāciju par plānotajiem maksājumiem par nešķiroto atkritumu konteineru tukšošanu.

Uzņēmums atgādina, ka ikgadējā rēķina summas apmēru var regulēt paši klienti, gan izvēloties atkritumu konteineru veidu, gan daudzumu, gan to tukšošanas biežumu.

Lūgums klientiem savlaicīgi pieteikt vēlamās izmaiņas konteineru tukšošanas grafikos (tālr. 64281250, e-pasts zaao@zaao.lv), lai uzņēmums varētu nodrošināt maksimāli efektīvu maršrutu plānošanu. Izstrādātais informatīvais materiāls pieejams arī ZAAO klientu pašapkalpošanās sistēmā, kas darbojas caur uzņēmuma mājas lapu www.zaao.lv. Pašapkalpošanās sistēma ļauj jebkurā laikā piekļūt saviem datiem – saņemto pakalpojumu sarakstam, norēķinu stāvoklim, konteineru tukšošanas grafikam, kā arī veikt maksājumus. Minēto iespēju šobrīd izmanto jau vairāk nekā 13 tūkstoši ZAAO klientu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)