Banner 980x90

ZAAO Līdz Latvijas simtgadei aicina paveikt 100 labus darbus videi

Ilustratīvs foto/ Foto: Evija Trifanova/ LETA
Ilustratīvs foto/ Foto: Evija Trifanova/ LETA
Gaidot Latvijas valsts simtgades svinības, atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums "ZAAO" aicina iedzīvotājus iesaistīties akcijā "100 darbi Latvijai", paveicot kādu labu darbu videi, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

Uzņēmums aicina iedzīvotājus apvienot savas zināšanas, idejas, prasmīgās darba rokas un resursus, lai līdz 2018.gada 18.novembrim kopīgiem spēkiem paveiktu vismaz 100 nozīmīgus darbus vides labiekārtošanā, izdaiļošanā un izglītībā.

Iniciatīvas mērķis ir sakopt Latviju līdz tās simtgades svinībām, kā arī mudināt iedzīvotājus padarīt skaistāku savu apkārtējo vidi un izcelt tos pozitīvos un paliekošos darbus, kas stiprinās Latvijas dabas vērtības nākotnē.

Visus darbus ir paredzēts apkopot vienotā kartē iniciatīvas mājas lapā "www.100darbilatvijai.lv". Savukārt vērienīgākie un oriģinālākie tiks iemūžināti īpašos video žurnālos, bet projekta noslēgumā taps Latvijas simtgadei veltīts vides tūrisma ceļvedis.

Vēlmi sadarboties iniciatīvas īstenošanā jau paudušas 28 Vidzemes un Latgales pašvaldības, kā arī interese par projektu ir uzņēmējiem, kuri ir gatavi ieguldīt savus resursus apkārtējās vides uzlabošanā.

Uzņēmums aicina kādu labu darbu videi paveikt ikvienu iedzīvotāju vai iedzīvotāju grupu, nevalstiskās organizācijas, pašvaldības, valsts vai pašvaldības iestādes un uzņēmumus. Tie var būt dažādi vides labiekārtošanas, izdaiļošanas, atjaunošanas un sakopšanas darbi.

Savu labo darbu jāpiereģistrē iniciatīvas mājaslapā, jo tiek plānota interesantāko darbu filmēšana.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)