Banner 980x90

 Zēnu Futbola festivāla vasara Salacgrīvā noslēgsies ar C grupas turnīru

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Noslēdzošajā Zēnu Futbola festivāla (ZFF) šīs vasaras turnīrā no piektdienas,1.jūlija līdz svētdienai, 3.jūlijam "Zvejnieku parka" kompleksā Salacgrīvā tiksies C grupas sešu Latvijas futbola klubu bērnu komandas, kas cīnīsies par vienīgo ceļazīmi uz nākamā gada B grupas sacensībām. Laukumos dosies U-10, U-11 un U-12 vecuma futbolisti no Jelgavas, Rīgas, Salaspils, Jūrmalas, Babītes un Olaines.

Kā pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informē Latvijas Futbola federācijas sabiedrisko attiecību speciālists Toms Ārmanis, ZFF pasākumi festivāla gaisotnē uzņem Latvijas labāko bērnu futbola komandu cīņas, bet bērnu vecākiem un ikvienam Salacgrīvas viesim nodrošina plašu izklaides programmu un iespēju kopā ar savām atvasēm pavadīt kvalitatīvu kopīgo un sportisko laiku. ZFF aicina – esi kopā ar savu bērnu sporta pasākumos.

C grupas turnīrā šosezon startēs JFA "Jelgava" futbolisti, kuri pirms gada zaudēja vietu B grupā un līdz ar to nomināli būs starp šo sacensību galvenajiem favorītiem. Viņiem konkurenci sastādīs pērnās sezonas C grupas vicečempioni JDFS "Alberts" no Rīgas un pagājušā gada turnīra trešais labākais klubs SK "Kengaroos" no Salaspils. Tāpat par ceļazīmi uz B grupu spēkosies Jūrmalas Sporta skola un divi festivāla debitanti – SK "Babīte" un AFA "Olaine".

ZFF turnīros sacenšas klubu U-10, U-11 un U-12 vecuma grupu komandas, kas savstarpējās spēlēs savam klubam pelna punktus kopējā ieskaitē. Katru gadu spēcīgākais B un C grupu klubs nopelna iespēju pēc gada spēlēt vienu grupu augstāk, bet pa vājākajam A un B grupu klubam pārceļas uz zemāku grupu.

 Sacensības trīs laukumos Salacgrīvā sāksies 1.jūlijā plkst.15.00 ar pirmās kārtas mačiem, bet sestdien un svētdien norisināsies vēl pa divām spēļu kārtām.

 Operatīviem turnīra rezultātiem, kā arī video un foto apskatiem iespējams sekot līdzi ZFF mājas lapā.

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)