Banner 980x90

Zivju pārstrādes uzņēmuma "Brīvais vilnis" apgrozījums pirmajā ceturksnī pieaudzis par 9,4%

Rīga, 31.maijs, LETA. Zivju pārstrādes uzņēmuma "Brīvais vilnis" apgrozījums šogad pirmajā ceturksnī bija 1,878 miljoni eiro, kas ir par 9,4% vairāk nekā attiecīgajā periodā pērn, kā arī kompānija guva peļņu 80 201 eiro apmērā pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš, liecina kompānijas sniegtā informācija biržai "Nasdaq Riga".

Uzņēmuma finanšu pārskata vadības ziņojumā teikts, ka 2019.gada pirmajos trijos mēnešos "Brīvais vilnis" saražoja 3,9 miljonus kārbu dažādu - 123 veidu - zivju konservu, savukārt pārdots 3,1 miljons kārbu.

"2019.gadā tiek veiktas iestrādes jaunu tirgu apgūšanā Rietumeiropā, Japānā un citur pasaulē," teikts vadības ziņojumā, piebilstot, ka uzņēmums strādā arī pie jaunu produktu izveides.

Tāpat "Brīvā viļņa" vadības ziņojumā minēts, ka uzņēmums jūlijā īstenos ikgadējo remontu konservu cehā, katlu mājā un arī saldētavā.

2018.gada pirmajā ceturksnī "Brīvais vilnis" strādāja ar 1,717 miljonu eiro apgrozījumu un 158 841 eiro zaudējumiem.

Kompānijas lielākais akcionārs ir SIA "Mūsu investīciju fonds" (97,41%), kuras dalībnieki ir "Brīvā viļņa" valdes priekšsēdētājs Arnolds Babris (49,79%) un kompānijas izpilddirektors Māris Trankalis (50,21%). "Brīvā viļņa" akcijas kotē "Nasdaq Riga" otrajā sarakstā, taču kompānijas akcionāri ir nolēmuši izslēgt akcijas no regulētā tirgus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)