Banner 980x90

ZZ Čempionāts piedāvā otru iespēju iekļūt lielajā finālā

Arī šogad lielākās Latvijas skolēnu sporta un prāta spēles ZZ Čempionāts sniedz otru iespēju tām klasēm, kuras nekvalificējās pusfināliem vai arī nokavēja pieteikšanās termiņu, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilsetas24.lv informēja ZZ Čempionāta sabiedrisko attiecību konsultante Kristiāna Tumena.

Visas klases no 25.aprīļa līdz 15.maijam, kuras nepiedalās pusfinālu sacensībās, var pieteikties Online ZZ Čempionātam un, pierādot, ka viņu lielākais atbalstītājs ir klases audzinātājs, iegūt ceļazīmi dalībai lielajā čempionāta finālā. ZZ Čempionātu jau septīto gadu rīko Zelta Zivtiņa un jauniešu organizācija Avantis.

Lai pieteiktos Online ZZ Čempionātam 2013, klasei jāveic īpašs mājasdarba uzdevums - jārada savas klases lielākais fans, radoši saģērbjot, safrizējot un sakrāsojot savu klases audzinātāju. Katrai klasei jāiesūta divas fotogrāfijas - pirms un pēc skolotāja pārvērtībām, kā arī jānofilmē līdz 20 sekundēm garš video, kurā redzams, kā skolotājs kopā ar klasi fano. Vēlams, lai skolotājs būtu klases audzinātājs, bet, ja tomēr kādu iemeslu dēļ tas nav iespējams, par klases fanu var kļūt arī kāds cits skolas skolotājs. Savukārt skolotāja galvenais uzdevums mājasdarba veiksmīgā izpildē – būt par savas klases kvēlāko fanu!

Online ZZ Čempionātā var piedalīties visas trīs klašu grupas, kuras startē čempionātā: 4. - 5., 6. - 8. un 10. - 11. klase. Katrā vecuma grupā labākā klase ar kvēlāko fanu - skolotāju saņems ceļazīmi uz ZZ Čempionāta lielo finālu 1.jūnijā Arēnā Rīga.

Pieteikt klasi Online ZZ Čempionātam iespējams reģistrējoties mājas lapā www.zzcempionats.lv, kur arī ir pieejama plašāka informācija par mājasdarbu un čempionāta norisi.

Pilsētas informācijas portālu tīkls Pilseta24.lv jau vēstījas, ka 15.aprīlī ar rekordaugstu aktivitāti ir noslēgusies pieteikšanās Latvijā vērienīgākajām skolēnu sporta un prāta spēlēm ZZ Čempionāts 2013.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)