Banner 980x90

Aicina pieteikt mazos dziedātājus konkursam "Alojas novada Cālis 2017"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
29.aprīlī plkst.14.00 Staiceles kultūras namā norisināsies Alojas novada mazo vokālistu konkurss "Alojas novada Cālis 2017".

Kā pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Alojas novada pašvaldībā, konkursā aicināti piedalīties bērni līdz 7 gadu vecumam, kuri dzīvo Alojas novada teritorijā. Konkursantiem pēc brīvas izvēles būs jāizpilda divas dziesmas, ko vērtēs žūrija trīs cilvēku sastāvā.

Pieteikumus līdz 26.aprīlim iespējams iesniegt personīgi kultūras namos vai elektroniski, sūtot uz e-pastu: staiceles.kn@aloja.lv.
Konkursa nolikums un pieteikuma anketa pieejama šeit. Ar nolikumu var iepazīties arī visās novada pārvaldēs un kultūras namos.

Konkursa mērķis ir veicināt pirmsskolas vecuma bērnu muzikālo spēju attīstību, kopt un pilnveidot dziedāšanas tradīciju un sekmēt bērna interesi par mūziku

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)