Banner 980x90

Bērnu drošība ir mūsu pienākums

PAR MUMS
Autoskola Lauris ir autoskola, kuras aizsākumi meklējami rūpēs ne tikai par pieaugušo, bet arī neaizsargāto – bērnu – drošību uz autoceļiem ar mērķi attīstīt starptautiska līmeņa profesionālu transportlīdzekļu vadītāju apmācību, kas veicinās zinošu, ekonomisku, videi draudzīgu un galvenokārt sabiedrībai drošu transportlīdzekļa vadīšanu ikdienā.

BĒRNU DROŠĪBA


Autoskola Lauris uzsvaru neliek tikai uz veiksmīgi nokārtotiem CSDD eksāmeniem un iegūtām vadītāja apliecībām, tā palīdz topošajiem un esošajiem autovadītājiem atcerēties par atbildīgu transportlīdzekļa vadīšanu ikdienā, jo autoceļu tuvumā uzturas arī neaizsargātie satiksmes dalībnieki – bērni. Šī iemesla dēļ Autoskola Lauris piedalās Volvo Truck Latvia rīkotajā kampaņā "Apstājies. Paskaties. Pamāj.", kuras ietvaros bērniem tiek sniegtas zināšanas par to, kā pareizi un droši uzvesties un rīkoties kravas automašīnu tuvumā un kādi faktori jāņem vērā kravas automašīnas vadītājam, redzot transportlīdzekļa tuvumā bērnus un velosipēdistus. 

Autoskola aktīvi sadarbojas ar Valmieras, Gulbenes, Balvu, Strenču un Valkas skolām, sniedzot bērniem izglītojošu apmācību par satiksmes drošību un pareizu velosipēda vadīšanu.

PROFESIONĀLA APMĀCĪBA


Gadu gaitā pilnveidotais apmācību process, individuālā pieeja, radošā vide un jautrā klientu apkalpošana uzņēmumu ir padarījusi par vienu no vadošajām autoskolām Valmierā.

Ar akcentu uz bērnu drošību Autoskolā Lauris ir iespējams pieteikties un apgūt A, B, BE, C, CE, D kategoriju apmācību un periodisko apmācību jeb 95. kodu. Taču tas nav viss – autoskola papildus piedāvā atsvaidzināt praktiskās zināšanas esošajiem autovadītājiem, iegūt iemaņas transportlīdzekļa ekonomiskā un videi draudzīgā vadīšanā, veikt testa braucienus, satiksmes drošības pamatus, transportlīdzekļa ergonomikas pamatus, kā arī daudzas citas noderīgas iespējas. 

ESI GATAVS JAUNAM STARTAM?
Meklē jaunas darba iespējas? Esi atradis pareizo autoskolu! Autoskola Lauris ir viena no pirmajām autoskolām, kura saviem kursantiem pēc profesionālo kategoriju iegūšanas piedāvā jaunas darba iespējas kādā no plašā sadarbības partneru loka. 



Plašāka informācija pieejama, meklējot mūs:
FACEBOOK – @autoskola.lauris
INSTAGRAM – @autoskola.lauris
Mājaslapā – lauriss.lv

Droši sazinies ar mums:
Tālrunis 25 702 977 vai 29 133 044
E-pasts: info@lauriss.lv vai marketings@lauriss.lv 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)