Banner 980x90

Brīvdienās Vidzemē notikušas vairākas zādzības no automašīnām un noliktavas

Rīga, 22.jūl., LETA. Pagājušajās brīvdienās Vidzemē notikušas vairākas zādzības no automašīnām un noliktavas, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Bukša.

Pagājušajā piektdienā Burtnieku novadā kāda līdz šim brīdim nenoskaidrota persona, izsitot "Volvo" automašīnas stiklu, no tās salona nozaga rokas somu, kurā atradās mobilais telefons un dokumenti.

Nodarīti materiālie zaudējumi 285 eiro vērtībā. Uzsākts kriminālprocess.

Savukārt sestdien Limbažu pagastā, atlaužot automašīnas "Ford Transit" durvis, no transportlīdzekļa nozagts elektroģenerators. Par notikušo uzsākts kriminālprocess, stāstīja Bukša.

Sestdien Valkā no kāda tirdzniecības preču veikala noliktavas, kāds vīrietis nozaga alkoholu aptuveni 506 eiro vērtībā. Veicot procesuālās darbības, vainīgā persona tika atrasta un aizturēta. Par notikušo uzsākts kriminālprocess, sacīja Bukša.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)