Banner 980x90

Gaidāms zivju pārstrādes uzņēmuma "Brīvais vilnis" akciju atpirkšanas obligātais piedāvājums

Rīga, 6.nov., LETA. Gaidāms zivju pārstrādes uzņēmuma "Brīvais vilnis" akciju atpirkšanas obligātais piedāvājums, liecina kompānijas sniegtā informācija biržai "Nasdaq Riga".

"Brīvā viļņa" pārstāvji informē, ka no SIA "Mūsu investīciju fonds" ir saņemta informācija, ka, ņemot vērā, ka ir sasniegts Finanšu instrumentu likumā noteiktais slieksnis akciju atpirkšanas obligātā piedāvājuma izteikšanai, tiek gatavots akciju atpirkšanas piedāvājums.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka SIA "Baltic Finance & Capital" un SIA "A Corporation" ir pārdevušas visas tām piederošās "Brīvā viļņa" akcijas kompānijai "Mūsu investīciju fonds", kuras īpašnieki, pēc "Firmas.lv" datiem, ir "Brīvā viļņa" valdes loceklis un izpilddirektors Māris Trankalis (50,21%) un kompānijas valdes priekšsēdētājs Arnolds Babris (49,79%).

Pēc biržas datiem, "Baltic Finance & Capital" iepriekš piederēja 49,97% "Brīvā viļņa" akciju, bet "A Corporation" - 47,4% akciju, tādējādi "Mūsu investīciju fonda" īpašumā ir 97,37% "Brīvā viļņa" akciju.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka "Brīvā viļņa" apgrozījums šogad pirmajā pusgadā bija 3,7 miljoni eiro, kas ir par 19% vairāk nekā attiecīgajā periodā pērn, savukārt kompānijas zaudējumi samazinājās par 35,4% - līdz 316 591 eiro.

Kompānijas akcijas kotē "Nasdaq Riga" otrajā sarakstā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)