Banner 980x90

Konkursā meklē Alojas novada domes izpilddirektoru

Rīga, 7.janv., LETA. Alojas novada dome izsludinājusi konkursu uz izpilddirektora amata vietu, noskaidroja aģentūra LETA.

Esošais izpilddirektors Ivars Ķiksis iesniedza atlūgumu privātu iemeslu dēļ, skaidroja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Liāna Lilenblate-Sipko.

Ķiksis Alojas novada pašvaldības izpilddirektora amatā tika apstiprināts 2017.gada augustā.

Domes izsludinātajā konkursā pretendentam tiek prasīta vēlama augstākā profesionālā vai akadēmiskā izglītība, ne mazāk kā divu gadu pieredze iestādes, uzņēmuma vadībā, normatīvo aktu prasību pārzināšana, kā arī teicamas prasmes darbā ar informācijas tehnoloģijām un B kategorijas autovadītāja apliecība.

Darba alga tiek piedāvāta 1434 eiro mēnesī pirms nodokļu nomaksas.

Interesentiem līdz 21.janvārim Alojas novada domē jāiesniedz motivēta pieteikuma vēstule, dzīvesgājuma apraksts, Alojas novada pašvaldības attīstības vīzija, izglītību un kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)