Banner 980x90

Latvijas Skolu šaha olimpiādes Vidzemes finālā 12 no 18 medaļām izcīnījuši olainieši

Rīga, 8.apr., LETA. Latvijas Skolu šaha olimpiādes Vidzemes reģiona finālā visvairāk - 12 no 18 - medaļas izcīnīja Olaines skolēni, aģentūru LETA informēja Latvijas Skolu šaha olimpiādes koordinatore Nellija Maklakova.

1.-.4.klašu grupā meitenēm 1.vietu ieguva Limbažu sākumskolas skolniece Elza Puķīte, bet zēniem - Daniils Aleksejevs no Mārupes pamatskolas. 5.-9.klašu grupā meitenēm 1.vietu ieguva Kristiāna Liepa no Olaines 1.vidusskolas, bet zēniem 1.vietu izcīnīja Daniels Zareckis no Limbažu sākumskolas.

10.-12.klašu grupā zēniem 1.vietu ieguva Dāvids Lukašēvics no Olaines 1.vidusskolas.

Valmieras Valsts ģimnāzijā pulcējās 67 skolēni no Valkas, Valmieras, Straupes, Ogres, Laurenčiem, Cēsīm, Siguldas, Limbažiem, Olaines, Mārupes un Ādažiem, un labākie no viņiem tālāk cīnīsies Latvijas Skolu šaha olimpiādes finālā Rīgā, kurā spēlēs ap 300 jauniešu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)