Banner 980x90

Limbažu fonda projektu konkursā atjaunots Lādezera pamatskolas gaitenis

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ievērojamas pārvērtības pirms jaunā mācību gada notikušas Lādezera pamatskolas otrā stāva gaitenī, kurā pastāvīgi izkārtotas dažādas skolēnu un citu autoru darbu ekspozīcijas, kā arī -kur skolēni iecienījuši pavadīt starpbrīžus, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā.

Tajā ar nodibinājuma "Limbažu fonds" atbalstīta projekta līdzfinansējumu veikts remonts un labiekārtošanas darbi.

Veicamo kopīgi plānojis skolas darbinieku un audzēkņu kolektīvs pedagoģes Anna Apīnes vadībā, kas gan veidoja kopējo gaiteņa vizuālo noformējumu, gan pēcāk organizēja darbu norisi, gan pati ķērās pie otas un krāsām.

Rezultātā veikta gaiteņa sienu atjaunošana un krāsošana, kā arī iekārtotas vairākas zonas: karogiem, pastāvīgajai informācijai, mainīgajai izstāžu vietai un skolēnu atpūtai. Atpūtas zona akcentēta ar pašu izgatavotiem sēdamspilveniem.

Apīne norāda, ka tik veiksmīgu projekta rezultātu nodrošinājusi skolas darbinieku atsaucība, kuri nevienā brīdī neatteica palīdzību ieceru īstenošanā. Turklāt rezultāts esot labāks nekā sākotnēji iecerēts, jo, piesaistot finansējumu Limbažu novada pašvaldības projektu konkursā, bija iespējams skolas vestibilā pilnībā nomainīt griestus, sakārtot apgaismes problēmas un ieklāt jaunu grīdas segumu.

Finansējums projektam iegūts pateicoties Alojas, Krimuldas, Limbažu un Salacgrīvas novadu iedzīvotājiem un uzņēmējiem, kuri ziedoja līdzekļus Limbažu fonda projektu konkursam, kā arī iesaistījās Limbažu fonda ziedojumu vākšanas labdarības akcijās.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)