Banner 980x90

Limbažu novadā labiekārtots Skultes muižas parks

Valmiera, 5.dec., LETA. Par 18 414 eiro Limbažu novadā labiekārtots Skultes muižas parks, vēsta pašvaldības informācija.

Skultes muižas parka ozolu alejās izveidota 360 m gara pastaigu taka, kas savieno šobrīd parkā esošos objektus – atpūtas namiņu, romantisko tiltiņu, bērnu rotaļu laukumu, atpūtas vietu un estrādi. Tāpat atjaunots tiltiņš, estrādē uzstādīti 15 jauni soliņi, kā arī pieci soliņi un sešas atkritumu urnas vairākās vietās taciņu maršrutā. Darbu laikā bērnu spēļu laukumā ieklāta jauna smilšu kārta, kokiem pievienotas informācijas plāksnes, norakti vecie celmi un izlīdzināta zeme.

No kopējām projekta izmaksām 16 326 eiro ir ELFLA finansējums. Labiekārtošanu veica SIA "MI-2".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)