Banner 980x90

Nokrišņu daudzums Ainažos sasniedzis gandrīz pusi mēneša normas

Rīga, 20.aug., LETA. No svētdienas vakara līdz pirmdienas rītam nokrišņu daudzums Ainažos sasniedzis 34 milimetrus jeb 44 procentus no mēneša normas, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Daudz lijis arī vietām citviet valsts ziemeļu daļā. Nokrišņu daudzums Ventspilī sasniedza desmit milimetru, savukārt Kolkā un Rūjienā - attiecīgi 15 un 16 milimetru.

Pirmdienas priekšpusdienā stiprais lietus mitējies un starp mākoņiem daudzviet uzspīd saule, vietām Latvijā vēl īslaicīgi līst.

Daļā valsts turpinās sausums. Kā ziņots, spēkā brīdinājums par augustu ugunsbīstamību mežos vietām Latvijā, arī galvaspilsētā, turklāt dažviet valsts centrālajā daļā ugunsbīstamība ir ļoti augsta, tādēļ Vidzemē un Zemgalē izsludināts oranžās krāsas brīdinājums.

Tuvākajās dienās vietām īslaicīgi līs, stiprāku lietu un pērkona negaisu sinoptiķi prognozē piektdien un sestdien.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)