Banner 980x90

papildināta - Satiksmes negadījumā Vidzemē gājis bojā viens cilvēks

(Pievienota 2.-6.rindkopa.)

Rīga, 8.jūn., LETA. Vidzemē vakar satiksmes negadījumā gājis bojā viens cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts policijā (VP).

Salacgrīvas pagastā, uz Tallinas šosejas 1987.gadā dzimis vīrietis, vadot smago kravas automašīnu "Volvo", uzbrauca stāvošai automašīnai "Hyundai", kura trieciena rezultātā uzbrauca automašīnai "Audi", savukārt "Audi" ietriecās automašīnā "BMW". Pēc tam "BMW" iebrauca smagajā kravas automašīnā "Mercedes Benz".

Pēc sākotnējās informācijas, visas četras automašīnas stāvēja vienā rindā pie luksofora, gaidot kustības uzsākšanas signālu. "Volvo" vadītājs tikai pēdējā brīdī pamanījis, ka transportlīdzekļi stāv pie aizliedzošā signāla un sācis bremzēšanu, taču nesekmīgi.

Ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja transportlīdzekļa "Hyundai" vadītājs - 1955.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta "Audi" vadītāja, kā arī "BMW" vadītājs un transportlīdzekļa pasažiere.

Visi cietušie nogādāti tuvākajā ārstniecības iestādē. Smago kravas automašīnu vadītāji no medicīniskās palīdzības atteicās, kā arī abām personām netika konstatēts reibums.

Policija noskaidro notikušā apstākļus, sākts kriminālprocess.

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 97 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 16 cilvēki.

Savukārt par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu VP vakar noformēja 192 administratīvā pārkāpuma protokolus.

Policija vakar arī pieķēra septiņus autovadītājus, kuri pie stūrēs bija sēdušies apreibinošo vielu iespaidā. Kopumā ceļu satiksmes jomā vakar tika noformēti 575 administratīvo pārkāpumu protokoli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)