Banner 980x90

Par Alojas novada domes priekšsēdētāju ievēlēts Valdis Bārda

Valmiera, 4.dec., LETA. Par Alojas novada domes priekšsēdētāju ievēlēts Valdis Bārda (LZS), liecina pašvaldības informācija.

Bārdas kandidatūru atbalstīja astoņi deputāti, seši bija pret, bet viens biļetens bija nederīgs.

Domes deputāti nolēmuši no domes priekšsēdētāja vietnieka amata atbrīvot Māri Možvillo (KPV LV), un viņa vietā iecelt Jāni Bakmani (Vidzemes partija). Uz vietnieka amatu bija izvirzīta arī Jurģa Rāceņa (KPV LV) kandidatūra, taču deputāts to atsauca.

Jau vēstīts, ka no amata atbrīvota Alojas novada dome priekšsēdētāja Dace Vilne (RA). Par viņas gāšanu nobalsoja astoņi no 15 deputātiem, tajā skaitā četri no Latvijas Zemnieku savienības (LZS) un trīs no "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) deputātiem un Jurģis Rācenis (KPV LV). Pret - pati Vilne, viņas vietnieks Māri Možvillo (KPV LV), trīs "Vidzemes partijas" deputāti, vienīgā "Vienotības" pārstāve domē un otra "Reģionu alianses" deputāte.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)