Banner 980x90

Salacgrīvas uzņēmumam "Kubikmetrs" pērn peļņas un apgrozījuma kritums

Ilustratīvs foto/ Foto: Limbazi24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Limbazi24.lv
Salacgrīvas koka pārstrādes uzņēmums SIA "Kubikmetrs" 2015.gadā strādājis ar 3,34 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir neliels samazinājums salīdzinājumā ar 3,46 miljonu rādītāju iepriekšējā gadā, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmuma peļņa samazinājusies no 267 244 eiro 2014.gadā līdz 111 443 eiro pērn.

Kā norādīts vadības ziņojumā, šogad plānots turpināt ražošanu un veikt būtiskus ilgtermiņa ieguldījumus. Vienlaikus norādīts, ka saistībā ar vispārējo ģeopolitisko situāciju Eiropā pastāv būtisks risks, ka apgrozījums un bruto peļņa nākamajā pārskata periodā samazināsies. Riski saistīti ar transporta resursu pieejamību, transporta izmaksu kāpumu, produkcijas cenu un pieprasījuma samazinājumu Eiropas tirgū.

Uzņēmums reģistrēts 2005.gadā, tā pamatkapitāls ir 200 000 eiro. Uzņēmums nodarbina 76 darbiniekus.

"Kubikmetrs" pilnībā pieder Armandam Upītim.

Uzņēmuma darbības profils ir melnalkšņa, apses kokmateriālu un koka izstrādājumu ražošana.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)