Banner 980x90

Uzņēmējus aicina pieteikties Alojas novada Preču un pakalpojumu zīmes lietošanai

Ilustratīvs foto/ Foto: Limbazi24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Limbazi24.lv
Alojas novadā apstiprināta Preču un pakalpojumu zīme "Alojas novadā Labi darīts!".

Kā pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Alojas novada pašvaldībā, preču un pakalpojumu zīmes mērķis ir atbalstīt Alojas novadā ražojošos un pakalpojumu sniedzošos uzņēmumus. Veicināt dažāda veida Alojas novadā saražotās produkcijas un sniegto pakalpojumu atpazīstamību, pārdošanas apjoma pieaugumu, identificējot un saistot to ar Alojas novada pašvaldības administratīvo teritoriju, tādējādi veicinot arī Alojas novada popularizēšanu.

Alojas novada uzņēmēji aicināti pieteikties preču un pakalpojumu zīmes lietošanai. Lai pieteiktos, nepieciešams aizpildīt pieteikumu anketu.

Pieteikumu aicina iesniegt Alojas novada domē (Jūras iela 13, Aloja, LV-4064), Alojas novada domes Attīstības nodaļā (Limbažu iela 8, Aloja, LV-4064) vai elektroniski sūtot uz e pastu - zane.lapsane.celma@aloja.lv, ar norādi preču zīmes "Alojas novadā Labi darīts!" lietošanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)