Banner 980x90

Vairāk nekā uz pusi samazinājusies kokapstrādes uzņēmuma "Kubikmetrs" peļņa

Limbazi24.lv
Limbazi24.lv
Salacgrīvā reģistrētā kokapstrādes uzņēmuma SIA "Kubikmetrs" peļņa aizvadītajā gadā samazinājusies vairāk nekā uz pusi, sasniedzot 111 443 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, samazinājusies ir ne tikai peļņa, bet arī uzņēmuma apgrozījums - ja 2014.gadā tas bijis 3 469 779 eiro, tad pērn apgrozījums samazinājies līdz 3 344 956 eiro. Uzņēmums 2015.gadā nodarbinājis 76 cilvēkus, kas ir par četriem mazāk nekā gadu iepriekš.

Kā minēts SIA "Kubikmetrs" vadības ziņojumā, uzņēmums nodarbojas ar žāvētu un nežāvētu kokmateriālu un koka izstrādājumu ražošanu. Ziņojumā skaidrots, ka apgrozījuma kritumu radījis pārdošanas cenu samazinājums tirgū.

Uzņēmums plāno turpināt ražošanu un veikt ilgtermiņa ieguldījumus sabiedrībā. Saistībā ar vispārējo ģeopolitisko situāciju Eiropā pastāv risks, ka bruto peļņa un apgrozījums nākamajā pārskata periodā samazināsies, jo SIA "Kubikmetrs" darbības efektivitāte ir atkarīga no situācijas tirgū. Riski saistīti ar transporta resursu pieejamību, kā arī produkcijas cenu un pieprasījuma samazinājumu Eiropas tirgū.

SIA "Kubikmetrs" reģistrēta 2005.gadā. Uzņēmuma īpašnieks ir Armands Upītis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)