Banner 980x90

Aicina sakopt Salacgrīvas novada pludmali

Arī šogad Salacgrīvas novada iedzīvotājus aicina sakopt pludmali, pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informēja talkas organizators Dzintris Kolāts.

Pagājušā gada augusta nogalē Salacgrīvas puses iedzīvotājiem pirmo reizi izdevās sakopt sava novada krastu visā garumā no Igaunijas līdz Duntei.

Aptuveni 260 cilvēku savāca 150 maisu atkritumu, lieliski noslēdzot vasaras sezonu. Jūra to atceras. Nu ir priekšlikums šo akciju atkārtot arī šogad, konkrēti - 29. augustā.

Ļoti ceru, ka novadnieki atkal, vasarai beidzoties, uzrotīs rokas un kopīgi nostaigās pludmali, sakot paldies par vasaru un palīdzot sagaidīt rudeni. Tie, kuri vēlas piedalīties, var sazināties ar organizatoru Dzintri Kolātu pa tālr. 29287746.

Savukārt pašvaldība solās palīdzēt ar talkas zupu un savāktā izvešanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)