Banner 980x90

Alojas novada iedzīvotāji tiek aicināti izmantot publisko interneta pieejas punktu sniegtās iespējas

Foto no video
Foto no video

Avots: Alojas novada pašvaldība 

Kopš 2015.gada 30.jūnija novada teritorijā izveidoti septiņi jauni un uzlabots viens jau esošs bezvadu interneta punkts. Šobrīd pieeja bezvadu interneta tīklam nodrošināta visās novada teritoriālajās vienībās.

Alojas dienas centrā, Alojas pilsētas bibliotēkā un kopienas centrā "Puikules muiža" uzstādītas daudzfunkcionālās iekārtas, kas iedzīvotājiem sniedz iespēju printēt, kopēt un skenēt sev nepieciešamos materiālus, arī A3 formātā. Dienas centrā un Puikules muižā uzstādīti arī pieci datorkomplekti katrā, kas iestāžu darba laikā brīvi pieejami apmeklētājiem.

Projekts "Alojas novada pašvaldības publisko interneta pieejas punktu attīstība" (ident.Nr.3DP/3.2.2.2.0/14/IPIA/VRAA/027) īstenots Eiropas Reģionālā attīstības fonda (ERAF) 3.2.2.2. aktivitātes "Publisko interneta pieejas punktu attīstība" ietvaros. Projekta kopējās izmaksas ir 21 921, 72 eiro, no kurām 18 633, 46 eiro, kas sastāda 85% no attiecināmām izmaksām, līdzfinansē ERAF, 657,66 eiro jeb 3% ir Valsts budžeta dotācija, savukārt 2 630, 60 eiro jeb 12% ir pašvaldības finansējums.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)