Banner 980x90

Alojas novada piemājas saimniecība piedalīsies akcijā "Atvērtās dienas laukos"

Avots: Alojas novada pašvaldība

Lauku ceļotājs aicina ikvienu interesentu piedalīties akcijā "Atvērtās dienas laukos", kas notiks 13. – 14.jūnijā. Akcijā "Atvērtās dienas laukos" no Alojas novada piedalās viena piemājas saimniecība "Lielkalni".

Akcijas mērķis ir popularizēt Latvijas lauku dzīvi, laukos audzētus, ražotus, gatavotus produktus un pakalpojumus. Tās ietvaros divas dienas saimniecības būs atvērtas apmeklētājiem, piedāvājot atlaides produktiem vai pakalpojumiem, ēdienu un dzērienu degustācijas, ekskursijas, radošas darbnīcas vai kādus citus īpašos piedāvājumus, ko ikdienā šajās saimniecībās nav iespējams saņemt. Vairāk informācijas par akciju un dalībniekiem šeit.

"Lielkalnu" piedāvājums 13. un 14.jūnijā:
Pavasaris 2015 – Ēdamie sausserži – vasaras pirmās ogas – viesu labsajūtai:
* Akcijas dienās piedāvājam bezmaksas informatīvu pastaigu pa ogulāju dārzu un sezonas ogu – ēdamo sausseržu – degustāciju , tēja un produkcijas degustācija – 1,00 eiro.
* Pēc degustācijas varēs iegādāties veselīgos pašražotos ogu produktus: smiltsērkšķu, irbeņu, aroniju, ķirbju sīrupus; smiltsērkšķu, irbeņu, zelta jāņogu, upeņu želejas; smiltsērkšķu, upeņu, saldo pīlādžu marmelādes konfektes; ķirbju sukādes; dažādas tējas un citus produktus.

Lūgums iepriekš pieteikt apmeklējumu!

Kontaktinformācija
Aija un Dainis Paukšēni
29450614 /><span class=29450614; 26362975 /><span class=26362975 (Aija)
Rūpnīcas iela 7
Ungurpils
Alojas nov.
LV-4064, Latvija

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)