Banner 980x90

"Brīvā viļņa" akciju atpirkšanas obligātajā piedāvājumā cena plānota 0,87 eiro par akciju

Rīga, 12.nov., LETA. Zivju pārstrādes uzņēmuma "Brīvais vilnis" akciju atpirkšanas obligātajā piedāvājumā cena plānota 0,87 eiro par akciju, liecina biržas "Nasdaq Riga" publiskotā informācija.

Birža informē, ka Finanšu un kapitāla tirgus komisija (FKTK) piektdien, 9.novembrī, ir saņēmusi SIA "Mūsu investīciju fonds" iesniegumu atļaujai izteikt "Brīvā viļņa" akciju atpirkšanas obligāto piedāvājumu atbilstoši Finanšu instrumentu tirgus likumam.

Vienas akcijas atpirkšanas cena, pēc prospektā sniegtās informācijas, ir 0,87 eiro. Paredzēts, ka akciju atpirkšanas piedāvājumu "Brīvā viļņa" akcionāri varēs pieņemt 30 dienu laikā pēc attiecīgā paziņojuma publikācijas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

"Mūsu investīciju fondam" pieder 97,37% "Brīvā viļņa" akciju.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka SIA "Baltic Finance & Capital" un SIA "A Corporation" 2018.gada oktobra beigās pārdeva visas tiem piederošās "Brīvā viļņa" akcijas kompānijai "Mūsu investīciju fonds", kuras īpašnieki, pēc "Firmas.lv" datiem, ir "Brīvā viļņa" valdes loceklis un izpilddirektors Māris Trankalis (50,21%) un kompānijas valdes priekšsēdētājs Arnolds Babris (49,79%).

Pēc biržas datiem, "Baltic Finance & Capital" iepriekš piederēja 49,97% "Brīvā viļņa" akciju, bet "A Corporation" - 47,4% akciju, tādējādi "Mūsu investīciju fonda" īpašumā ir 97,37% "Brīvā viļņa" akciju.

"Brīvā viļņa" apgrozījums šogad pirmajā pusgadā bija 3,7 miljoni eiro, kas ir par 19% vairāk nekā attiecīgajā periodā pērn, savukārt kompānijas zaudējumi samazinājās par 35,4% - līdz 316 591 eiro.

Kompānijas akcijas kotē "Nasdaq Riga" otrajā sarakstā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)