Banner 980x90

HD Forest – tavs sadarbības partneris ilgtspējīgā meža apsaimniekošanā

Daudzi kļūdaini domā, ka mežu apsaimniekošana ir mežu izstrāde un koksnes ieguve, bet tā nebūt nav. Ilgtspējīga meža apsaimniekošana ir svarīgākais solis ceļā uz augstvērtīgu un kvalitatīvu mežu.

Bieži vien mežu īpašnieki izvēlas pēc iespējas īsā laikā iegūt pēc iespējas lielāku koksnes apjomu, lai arī tas šķiet visienesīgākais apsaimniekošanas modelis, tomēr ilgtermiņā kailcirte pārvērtīsies jaunaudzē  tā būs jākopj, kā arī jāveic stādīšanas darbi, kas prasīs gan laiku, gan darbu, kā arī lielas investīcijas, tādēļ mēs iesakām izvēlēties saudzīgākas meža apsaimniekošanas metodes. SIA HD Forest piedāvā ilgtermiņa meža apsaimniekošanas pakalpojumu, nodrošinot saviem klientiem ilgtspējīgu meža apsaimniekošanu un saglabājot meža vērtību. 


Ilgtspējīga meža apsaimniekošana 
Ilgtspējīga meža apsaimniekošanas modeļa būtība ir pakāpeniska koku ciršana, radot pēc iespējas mazāku ietekmi uz meža vidi. Svarīgi ir ievērot labo praksi  izcērtamo koku atzīmēšanas procesā ir jāsaprot, kāpēc izcirtīs tieši šos kokus. Ļoti svarīgi ir izvēlēties piemērotākos ekoloģiskos kokus. Ilgtspējīgas meža apsaimniekošanas cikls ietver sevī meža dokumentācijas sagatavošanu un meža apsaimniekošanas plāna izstrādi, meža sagatavošanu mežizstrādei, koksnes realizāciju, meža atjaunošanu un jaunaudžu kopšanu. 



Uzticams sadarbības partneris ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi

SIA HD Forest katram klientam nodrošina savu personīgo meža konsultantu, kas pārzinās konkrēto īpašumu, sniegs konsultācijas un sekos līdzi visam, kas notiek mežā. Noslēdzot līgumu ar SIA HD Forest, jūs varat būt pārliecināts, ka jūsu mežs ir drošās rokās, mēs parūpēsimies par to, lai visa nozāģētā koksne tiek izvesta no klienta meža un nonāktu galapunktā, kas piedāvā labāko cenu konkrētajam sortimentam. 

Ja tomēr esat nolēmis, ka meža apsaimniekošana nav piemērota jums, SIA HD Forest pērk mežus par konkurētspējīgām cenām. Pārdodot savu mežu SIA HD Forest, jūs varat būt drošs, ka jūsu meža apsaimniekošanu pārņems stabils un pieredzējis uzņēmums. 

Ja vēlaties izstrādāt savu mežu, vienlaicīgi saglabājot tā vērtību nākamajām paaudzēm, tad SIA HD Forest ir pareizā izvēle. Sazinieties ar mums, un mēs kopā izvērtēsim jūsu mežam visatbilstošāko apsaimniekošanas veidu

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)