Banner 980x90

Izsludināts iepirkums par būvprojekta izstrādi ēkas Burtnieku ielā 2, Limbažos pārbūvei

Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Limbažu novada pašvaldība izsludinājusi iepirkumu par būvprojekta izstrādi ēkas Burtnieku ielā 2, Limbažos pārbūvei, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā. 

Pašvaldība pieņēmusi lēmumu šajā ēkā veidot uzņēmējdarbības un sociālās uzņēmējdarbības atbalsta centru. Ēkas pagrabstāvā plānotas telpas amatnieku darbnīcām, 1.stāvā sociālās uzņēmējdarbības atbalsta centram – piemērām šūšanas darbnīcai u. tml., savukārt 2.stāvā uzņēmējdarbības atbalsta centram. Centrā būs iespēja iegūt informāciju par ES fondu apguvi, saņemt konsultācijas, rīkot konferences, sanāksmes, piedalīties dažādās apmācībās u.c.

Plānotais būvprojekta izstrādes termiņš, pēc iepirkuma procedūras noslēgšanās, ir 2 mēneši.

Uzņēmējdarbības un sociālās uzņēmējdarbības atbalsta centra izveidei pašvaldība saņems Valsts budžeta finansējumu 200 000 eiro apmērā.
Pašvaldība arī izsludinājusi iepirkumu par būvprojekta izstrādi pamatu nostiprināšanai, hidroizolācijas un drenāžas ierīkošanai ēkā, Burtnieku ielā 4, Limbažos, jo lietus notekūdeņu ietekmē tie plaisā un tiek bojāta gan ēkas fasāde, gan iekštelpas.

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš augstāk minēto būvprojektu izstrādei, saskaņošanai un autoruzraudzībai būvdarbu laikā ir 2017.gada 16.janvāra plkst.11.00. Pašvaldības izsludinātā iepirkuma "Būvprojektu izstrāde, saskaņošana un autoruzraudzība būvdarbu laikā Limbažos" nolikumu. Tas pieejams šeit.

 

 


 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)