Banner 980x90

Liepupes pagastā notiks mācības par videi draudzīgu pasākumu organizēšanu

Foto: Limbazi24.lv
Foto: Limbazi24.lv

Nākamajā nedēļā (24.-30.augusts) Liepupes pagastā, Salacgrīvas novadā notiks starptautiskas apmācības jauniešiem par to, kā padarīt pasākumus videi draudzīgākus, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Salacgrīvas novada pašvaldībā.

Apmācības notiks jauniešiem no Dānijas, Baltkrievijas un Latvijas.

Jaunieši mācīsies par klimata pārmaiņām, apskatīs praktiskus piemērus, kas jāņem vērā, lai pasākumi būtu videi draudzīgāki, izmēģinās un eksperimentēs ar un par dažādām tēmām, kas tiks iekļautas jaunajās videi draudzīgu pasākumu vadlīnijās un tiksies ar Salacgrīvas novada pašvaldības pārstāvjiem.

Apmācības notiek starptautiskā projekta "Decarbonize our Future!" ietvaros, kas paredz vadlīniju izstrādi par to, kā uzlabot pasākumu kvalitāti, padarot tos videi draudzīgākus.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)