Banner 980x90

Limbažu pilsēta atzīmēs 795.dzimšanas dienu

Jelgava, 3.aug., LETA. Šodien un rīt Limbažu pilsēta atzīmēs 795.gadadienu, aicinot uz svētkiem "Limbaži līksmo cauri gadsimtiem!", aģentūra LETA uzzināja Limbažu novada pašvaldībā.

Šovakas Limbažu pilsētas uzņēmēji, iestādes, biedrības un citas organizācijas aicinātas piedalīties svētku gājienā "Cauri gadsimtiem", kas noslēgsies Limbažu Lielezera krastā, kur notiks konkurss "Limbažu airējiens" un makšķernieku un mednieku stāstnieku konkurss.

Neizpaliks arī ūdens aktivitātes Lielezerā, salonmūzika uz ūdens Baltijas valstu uguņošanas čempionāts. Vakara noslēgumā - ballīte.

Savukārt sestdien varēs iejusties viduslaiku noskaņās Hanzas svētkos Limbažu senajās pilsdrupās. Limbažu evaņģēliski luteriskajā baznīcā būs klausāma vokālā grupa "Ars Antiqua Riga" ar koncertprogrammu "Luters un laikabiedri", Baumaņu Kārļa laukumā izskanēs grupas "On My Way" koncerts, "Perpetuum Ritmico" koncerts "Pirmsākums - Genesis". Tāpat uzstāsies Fēliks Ķiģelis ar grupu, bet svētku noslēgumā paredzēta balle ar "Rollmans Band".

Visas dienas garumā paredzētas dažādas aktivitātes Vienības parkā, Pasta ielā un Baznīcas laukumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)