Banner 980x90

Limbažu sākumskolas skolēni piedalās projektā "Sporto visa klase"

Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Trešdien, 2.novembrī "Vidzemes Olimpiskajā centrā" Valmierā notika Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) organizētā projekta "Sporto visa klase" trešās sezonas atklāšana. Pasākumā piedalījās arī Limbažu sākumskolas 3.a.klases skolēni, viņu klases audzinātāja Kristīne Gaugere un sporta skolotāja Ginta Lenša.

Kā pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašaldībā, atklāšanas ceremonijā katra klase saņēma projekta "Sporto visa klase" karogu, kas simbolizē viņu piederību projektam. Savukārt Valmieras pilsētas radošie jaunieši bija sagatavojuši daudzveidīgus un interesantus priekšnesumus, kuros iesaistīja arī visus klātesošos.

Projekta trešo sezonu no jauna uzsāks 82 klases no 73 izglītības iestādēm visā Latvijā. Līdz ar to piecas reizes nedēļā, jeb katru mācību dienu, sportos vairāk nekā 3000 skolēnu no 130 klasēm, ar mērķi – uzlabot veselību un fizisko sagatavotību. Projekta klases ir sadalītas sešos reģionos. Katrā reģionā, katrai klašu grupai, projekta gaitā, rīkotas draudzības sacensības un vērtētas arī skolēnu sekmes.

Labākai klasei no katra reģiona būs iespēja piedalīties fināla sacensībās, kas notiks maijā.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)