Banner 980x90

Restorāns "Majorenhoff" – restorāns Jūrmalā, kafejnīcas Jūrmalā

Restorāns jūrmalā "Majorenhoff" pārsteigs pat pašus prasīgākos gardēžus, jo restorāna radošā pieeja katram ēdienam ir īsts atklājums kulinārijas pasaulē.

Restorāns jūrmalā

Restorāns jūrmalā "Majorenhoff" pārsteigs pat pašus prasīgākos gardēžus, jo restorāna radošā pieeja katram ēdienam ir īsts atklājums kulinārijas pasaulē. Vidusjūras virtuve, eksotiskas kombinācijas, tradicionālie Eiropas virtuves ēdieni – restorāns jūrmalā "Majorenhoff" neatstās vienaldzīgu nevienu apmeklētāju. Šeit ir iespējams nobaudīt gan sātīgas brokastis ikviena gaumei, gan nogaršot daudzveidīgus pastu ēdienus un picas, gan izbaudīt ēdienu, kas pagatavots uz oglēm. Restorāna personāls ar prieku ieteiks atbilstošāko ēdienu Jūsu gaumei un palīdzēs nepazust šajā bagātīgajā gastronomijas ceļojumā.

Restorāns jūrmalā "Majorenhoff" piedāvā tikai laika gaitā pārbaudītas receptes, augstākās kvalitātes sastāvdaļas un pavāru profesionālās prasmes, kas atspoguļojas restorāna piedāvātajā ēdienkartē. Savukārt mājīgais, bet reizē arī izsmalcinātais restorāna interjers ar īpašu atmosfēru būs lieliski piemērots gan svētku pusdienām, gan romantiskām vakariņām, gan lieliskai atpūtai draugu lokā.

Lasiet vairāk: www.majorenhoff.lv

Kafejnīcas jūrmalā

Kafejnīcas jūrmalā ir lielisks veids, kā pilnvērtīgi izbaudīt savu atpūtu. Burvīga atmosfēra, jūras tuvums, āra terases – tās ir tikai dažas no priekšrocībām, kāpēc kafejnīcas jūrmalā ir tik pieprasīta izvēle apmeklētāju vidū. Viena no iecienītākajām un apmeklētākajām vietām Jūrmalā ir restorāns "Majorenhoff", kas apvieno kūrortpilsētas šarmu ar savu īpašo atmosfēru. Restorāns izceļas ar izsmalcinātu itāļu mājīgumu, kas palīdzēs uz mirkli aizmirst pilsētas kņadu un sajusties kā īstā ceļojumā. Restorāna "Majorenhoff" komanda cītīgi strādā, lai saviem apmeklētājiem piedāvātu neaizmirstamu maltīti, kas pagatavota no augstākās kvalitātes sastāvdaļām. Ēdienkarte patiešām pārsteigs ar savu dažādību – šeit Jūs varēsiet izbaudīt gan plašu Vidusjūras ēdienu izvēli, gan arī tradicionālos Eiropas virtuves ēdienus. Restorāns piedāvā arī daudzveidīgus ēdienus veģetāriešiem un vegāniem, kā arī pašiem mazākajiem gardēžiem – piedāvājumā ir pievilcīga bērnu ēdienkarte.

Ja Jūs meklējat kafejnīcas jūrmalā, lai izbaudītu vakariņas ģimenes lokā vai jautri nosvinētu kādu svarīgu pasākumu draugu kompānijā, tad restorāns "Majorenhoff" būs lieliska izvēle, lai baudītu šos īpašos mirkļus burvīgā un nepiespiestā atmosfērā.

Lasiet vairāk: www.majorenhoff.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)