Banner 980x90

Mežizstrādes uzņēmums "Marko K" pērn strādājis ar 2,5 miljonu eiro apgrozījumu

Limbazi24.lv
Limbazi24.lv
Alojas novada Staiceles pagastā reģistrētā mežizstrādes uzņēmuma SIA "Marko K" apgrozījums 2015.gadā palielinājies par 25%, sasniedzot 2 513 422 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, SIA "Marko K" peļņa augusi gandrīz 52 reizes - ja 2014.gadā tā bija 1943 eiro, pērn sasniegusi 100 995 eiro. Uzņēmums 2015.gadā nodarbinājis 30 cilvēkus, kas ir par pieciem vairāk nekā gadu iepriekš.

Kā minēts uzņēmuma vadības ziņojumā, šķeldas ražošanas un transporta pakalpojumu sniegšana ir viens no tā pamatdarbības veidiem. Uzņēmums nodarbojas arī ar mežsaimniecību un kokmateriālu sagatavošanu, kā arī saistīto pakalpojumu sniegšanu. SIA "Marko K" jau 13 gadus veiksmīgi sadarbojas ar partneriem, kuri nodarbojas ar kokmateriālu pārstrādi.

Uzņēmumam pieder automašīnas ar piekabēm, kokvedēji, traktori, šķeldotāji un zeme. Kā atzinusi uzņēmuma vadība, lielu risku šī brīža ekonomiskajā situācijā rada strauja mežu izciršana un lielās mežizstrādes firmas, kuras rada nesamērīgu situāciju un apstākļus šajā tirgus jomā.

Nākotnē uzņēmums paredz saglabāt pašreizējos darbības veidus, kā arī sadarboties ar regulāriem produkcijas noieta partneriem.

SIA "Marko K" dibināta 1998.gadā un pieder Sandrim Kalniņam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)