Banner 980x90

Noskaidros Salacgrīvas novada sakoptākos īpašumus

Salacgrīvas novada dome vēlas veicināt sakoptas, labiekārtotas, videi draudzīgas dzīves un darba vides veidošanu Salacgrīvas novadā, organizējot konkursu "Salacgrīvas novada sakoptākais īpašums 2015", pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja pašvaldībā.

Konkursā piedalās - objektu pieteikt un pieteikumu iesniegt var ikviens Salacgrīvas novada savrupmāju un dārza māju, lauku sētu īpašnieks, uzņēmējs vai jebkura cita persona, kura pieteikumu saskaņojusi ar īpašnieku.

Konkursa nominācijas:
* Lauku sēta;
* Savrupmāja pilsētā vai ciemā;
* Uzņēmums vai sabiedrisks objekts;
* Daudzdzīvokļu mājas – māju kooperatīvi;
* Speciālbalvu par interesantu ideju konkursa vērtēšanas komisijas var piešķirt pēc sava lēmuma, piemēram, īpaša ugunskura vieta, skaisti noformēts balkons, u.tml.

Konkursa noteikumi:

* Pieteikumu par piedalīšanos līdz 4.septembrim iesniedz rakstveidā uz pieteikuma veidlapas Salacgrīvas novada domē pie sekretāres (t.64071973) vai informācijas nodaļā (64071987), tajā norādot īpašuma adresi un īpašnieka kontaktinformāciju - adresi un tālruņa numuru.
* Objektu vērtēšana notiek līdz 30.septembrim.
* Ar naudas balvām katrā nominācijā apbalvo pirmo trīs vietu ieguvējus, piešķirot pirmajai vietai 140 eiro, otrajai 100 eiro, trešajai 70 eiro un speciālbalvai 50 eiro.
* Ar goda plāksnēm katrā nominācijā apbalvo pirmo vietu ieguvējus.
* Konkursa uzvarētāju apbalvošana notiek Ražas ballē Liepupē 24.oktobrī.

Konkursa pieteikums pieejams šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)