Banner 980x90

Pabeigti remontdarbi Lauvu Tautas namā

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Augustā pabeigti remontdarbi Lauvu Tautas namā. Darbu laikā no jauna ierīkots ūdensvads un kanalizācija ar skeptiķi un iesūcināmu laukumu, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Salacgrīvas novada pašvaldībā.

Otrajā stāvā, uzstādīta izlietne, sēdpods, ūdenssildītājs, demontēta sausā tualete, un veikts tualetes telpas kosmētiskais remonts.

Bet siltinot bēniņus, uz esošā bēniņu pārseguma izveidots koka karkass un laipas ugunsgrēka dzēšanas gadījumam, bēniņu pārsegums siltināts ar beramo vati (ekovati), uzlikta celtniecības plēve un nomainīta jumta lūka. 

Salacgrīvas novada domes izpilddirektora palīgs tehniskajos jautājumos Aivars Krūmiņš stāsta "Jumta siltināšana, ūdens un kanalizācija šajā namā bija vajadzīga. Darbus būvnieki veica labi un tagad vairs nevar salīdzināt ar to kā bija."

Lauvu tautas nama vadītāja Indra Kauliņa ir priecīga un apmierināta "šis ir ilgi gaidīts solis uz priekšu. Beidzot mums ir normāla tualete un cilvēki var siltā ūdenī nomazgāt rokas. Tas, kas citviet ir pats par sevi saprotams, tagad ir arī pie mums. Ļoti ceru, ka arī no jumta siltināšanas būs labums, to gan jutīsim apkures sezonai sākoties, nebūs vairs jānes tik daudz malkas un ilgi jākurina. Jau šobrīd, iestājoties lietus periodam, metāla jumta skaņa no lietus nav dzirdama, tas kļuvis stipri klusāks."

Remontdarbus veica SIA "Continium" un kopējās izmaksas ir 13 350 euro (pašvaldības finansējums).

Iepriekšējie darbi notika 2010.gadā, kad tika veikta Lauvu Tautas nama rekonstrukcija - namam uzlika jaunu jumtu, siltināja ēkas sienas, uzklāja dekoratīvo apmetumu, nomainīja logus un parādes durvis, izremontēja kāpņu telpu un 2.stāva koridori.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)