Banner 980x90

Pasniegs apbalvojumu "Alojas pilsētas balva"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Rīt, 4.februārī, svinīgā sarīkojumā Alojas kultūras namā pasniegs apbalvojumu "Alojas pilsētas balva" - pulksteni ar personalizētu gravējumu, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Alojas novada pašvaldībā.

Apbalvojumu šogad saņems Skaidrīte Tinkusa, Dzintra Lūse, Ilga Runča, Elmārs Muķielis, Ineta Miezīte, Artis Golubovs, Imants Urpens, Bruno Šulcs, Mariuss Okunevas.

Balvu piešķir ik pēc pieciem gadiem par ieguldījumu Alojas pilsētas attīstībā, nozīmīgu darbību uzņēmējdarbībā, sabiedriskajā un publiskajā sektorā un pilsētas atpazīstamības veidošanā, kā arī par nopelniem citās novadam nozīmīgās darbības jomās.

Svinīgo balvas pasniegšanas sarīkojumu vadīs aktieris Gundars Silakaktiņš, bet ballē deju mūziku spēlēs grupa "Blēži".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)