Banner 980x90

Salacgrīvā lems par bērnudārza "Randa" pievienošanu Krišjāņa Valdemāra Ainažu pamatskolai

Valmiera, 15.febr., LETA. Nākamajā Salacgrīvas novada domes sēdē lems par Ainažu pirmskolas izglītības iestādes "Randa" pievienošanu Krišjāņa Valdemāra Ainažu pamatskolai, aģentūru LETA informēja pašvaldības pārstāve Ilga Tiesnese.

Līdz šim ir veikti priekšdarbi ir atrastas telpas, izplānota to pārbūve, veikta SVID analīze, nosakot apvienošanas stiprās un vājās puses, plānotie darbi sabalansēti atbilstoši valsts būvniecības uzraudzības biroja prasībām. Veiktajā priekšizpētē ir konstatēts, ka no tās ieguvēji būtu gan bērni un vecāki, gan pašvaldība.

Pirmskolas izglītības iestādē ir jāveic ēkas jumta remonts, kas izmaksātu aptuveni 70 000 eiro, trūkst telpu kopīgiem pasākumiem, tas atrodas ne īpaši labā vietā - pie tirdzniecības centra, bērnu rotaļu laukums ir noēnots, tas atrodas ziemeļu pusē. Veicot apvienošanu pašvaldība uzlabotu bērnu sadzīves apstākļus, atvieglotu vecāku ikdienu un racionālāk izmantotu skolas telpas. Vide ir daudz drošāka, klusāka, ir iespēja bērniem organizēt pastaigas un sporta nodarbības ārā.

Iestāžu apvienošanai paredzēts izlietot vairāk nekā 100 000 eiro.

Pašlaik pirmskolas izglītības iestādi "Randa" apmeklē 26 audzēkņi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)