Banner 980x90

Salacgrīvā notiks novada atklātais čempionāts šautriņu mešanā

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Piektdien, 27.janvārī, plkst.20.00 sporta un atpūtas kompleksā "Zvejnieku parks" (administrācijas ēkas 2.stāvā) norisināsies Salacgrīvas novada atklātais čempionāts šautriņu mešanā, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Salacgrīvas novada pašvaldībā.

Sacensību mērķis ir noteikt labākos šautriņu metējus Salacgrīvas novadā. Čempionātu 2017.gada sezonā organizēs septiņās kārtās, no kurām ieskaitē vērtēs sešu labāko posmu rezultātus iegūto punktu izteiksmē. Sacensībās noteikts atsevišķs vērtējums dāmu un kungu konkurencē.

Šautriņu mešanā var piedalīties ikviens interesents bez vecuma un dzimuma ierobežojuma. Sacensības notiks septiņu dažādu spēļu veidos (Hight score, Lo score, Cricket, 180, 301, 501, Shanghai), taču tās iespējams uzsākt no jebkura posma.

Dalības maksa katrai sacensību kārtai ir 3 eiro. Reģistrēties sacensībām iespējams gan iepriekš, gan sacensību dienā līdz plkst.19.45. Ar nolikumu un rezultātiem varēs iepazīties Salacgrīvas mājas lapā www.salacgriva.lv sadaļā sports (šautriņu mešana).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)